Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne
24. 1. 2017, do 7. ure, dne 25. 1. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 24. 1. 2017:

Ob 07:20 uri so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, v naselju Libanja, kjer je voznik tovornega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal izven vozišča. Vozniku tovornega vozila je bil izdan plačilni nalog.

Ob 09:15 uri so policisti na Policijski postaji Ormož sprejeli zapisnik zaradi suma storitve kaznivega dejanja »Goljufija«, katerega je osumljena do sedaj še neidentificirana ženska, ki je občanu obljubila ortopedske pripomočke, katere ji je plačal vnaprej katerih pa mu ni dostavila. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je osumljenka pri več občanih storila enaka kazniva dejanja, zato oškodovance pozivamo, da oškodovanje prijavijo na tel.številko 113 ali na Policijsko postajo Ormož.

Opis storilke: neznana ženska stara okrog 50 let, bele polti, okroglega obraza, močnejše
postave, črnih do ramen segajočih las, brez očal, visoka okrog 165 do 170 cm, govorila je z ljubljanskim naglasom, oblečena v rjavo kratko bundo in črne hlače, imela je manjšo žensko torbico, bila je peš.

Ob 11:00 uri so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, v naselju Ormož, kjer je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo. Z zbiranjem obvestil v cilju izsleditve povzročitelja policisti nadaljujejo.

Napoved aktivnosti za četrtek 25. 1. 2017:
– V času med 16. 1. 2017 in 29. 1. 2017 poteka poostren nadzor v cestnem prometu nad uporabo mobilnih aparatov med vožnjo
– Kontrola prometa, s poudarkom na uporabi zimske opreme in uporabe varnostnega pasu

Pripravila:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir