Knjižnica “F.K.Meška Ormož” z vsemi njenimi enotami bo v skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja kulturnih in kinematografskih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 47/2021) od 1. do vključno 11. aprila ZAPRTA.

Izposoja in vračilo gradiva v tem času ne bosta mogoča. Zamudnina za izposojeno gradivo se v dneh zaprtja knjižnice ne bo obračunavala.

Če si želite gradivo kljub temu podaljšati, lahko to storite preko spletne storitve COBISS+ (Moja knjižnica) ali mobilne aplikacije mCOBISS. Prav tako lahko preko Moje knjižnice naročite gradivo, ki ga boste dvignili ob ponovnem odprtju knjižnice.

Za vse informacije bodo dosegljivi vse delovne dni od 8. do 14. ure na telefonski številki (02) 741 55 84 in elektronskem naslovu knjiznica.ormoz@knjiznica-ormoz.si.
Vabijo pa tudi k izposoji e-knjig, elektronskih zvočnih knjig ter branju dnevnega časopisja v elektronski obliki, obvestila knjižnice pa boste lahko spremljali na družabnih omrežjih (Facebook, Instagram) in spletni strani knjižnice.