Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 9. 1. 2017 do 7. ure dne
10. 1. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 9. 1. 2017
Ob 9:40 uri smo obravnavali kaznivo dejanja »Ogrožanje varnosti«, sprejeli smo zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe. Po zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 11:30 uri smo bili na kraju vloma v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v svečomat in odtujil gotovino. Po zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 17:10 uri smo obravnavali kršitev prepovedi približevanja. Po vseh zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o nalogah in pooblastilih policije.

Ob 17:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek v naselju Pavlovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik kombiniranega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 18.50 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije – dogodek v naselju Sodinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za torek dne 10. 1. 2017:
– Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor cestnega prometa in izvajali aktivnosti v zvezi zimske službe

PRIPRAVILA:
Aleš Kokalj, policist I
in Edvard Cvetko, komandir