Vokalno instrumentalna skupina ZLATE RIBICE je letošnji POLETNI KONCERT pripravila na prostem. Enostavno v parku za bolnišnico, kar je dogodku dajalo še poseben čar. Sicer pa skupina vedno navduši z izbranim repertuarjem, tako je bilo tudi tokrat.

Vokalno instrumentalna skupina ZLATE RIBICE deluje v okviru bolnišnice že vrsto let.  Trenutno jo sestavljajo zaposleni in dva zunanja člana. Od zaposlenih v skupini trenutno delujejo:      Petra Bogša – kitaristka in vokalistka; Monika Ratek – flavtistka, kitaristka in vokalistka;    Mitja Janežič – vokalist in bobnar, ter Marjeta Žnidarič – povezovalka programa.

Razen zaposlenih   v skupini delujeta še dva zunanja sodelavca:  Brigita Bogar – pianistka in vokalistka, ki je tudi strokovna vodja skupine in Andrej Dokl, ki v skupini  sodeluje kot kitarist ali basist  in vokalist.

Skupina pridno vadi, gonilna sila je nekaj stalnih članov, sicer pa se sodelujoči izmenjujejo, pojasni vodja skupine Marjeta Žnidarič, ki je v bolnišnici zaposlena kot vodja terapevtskih oddelkov.

Tudi direktorica Psihistrične bolnišnice Ormož Majda Keček, skupino podpira in pravi, da je muziciranje in prepevanje v bolnišnici del terapije,  poleg  ostalih vrst terapij, ki jih nudijo svojim pacientom.

»Zlatim ribicam« tako uspeva, kot je bilo slišati na minulem POLETNEM KONCERTU  Vedno pa so vesele tudi novih članov iz vrst pacientov.

 

UTRINKI: 

DSCN3383 DSCN3386 DSCN3389 DSCN3392 DSCN3394