PETEK 6. 9. 2013:

Ob 12.20 uri so ormoški policisti lastniku vrnili najdeno kolo z motorjem, katero je bilo dne 09.08.2013 najdeno v Bresnici.

Ob 17.25 uri so v naselju Pavlovci obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je voznik zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal v obcestni jarek in si poškodoval vozilo. Izdan mu je bil plačilni nalog.

SOBOTA 7. 9. 2013:

Ob 18.40 uri so v naselju Hermanci obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, katera se je zgodila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča. Ugotovljeno je bilo da je voznik v času prometne nesreče vozil pod vplivom alkohola, zato mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.

Ob 03.10 uri so v naselju Sejanci obravnavali prometno nesrečo s udeležbo divjadi. Policisti so na kraju odstopili od ogleda.

NEDELJA 8. 9. 2013:

Ob 17:03 uri so na glavni cesti I. reda, št. 2, v naselju Mihovcih pri Veliki Nedelji opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik motornega kolesa zaradi nepravilne vožnje mimo, trčil v osebni avtomobil. Povzročitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog, telesnih poškodb ni bilo.

TOREK 10. 9. 2013:

Ob 09.26 uri so bili napoteni v Pavlovski Vrh, kjer bi naj nekdo premaknil mejne kamne. Opravili smo ogled, po končanem zbiranju obvestil bo zoper storilca podana kazenska ovadba.

Ob 10.15 uri je bil v Ormožu prijet državljan R Hrvaške, za katerega se je med postopkom ugotovilo, da je državno mejo prestopil na nedovoljen način. Izdan mu je bil plačilni nalog, nakar je bil predan hrvaškim varnostnim organom.

Ob 10.30 uri so bili obveščeni o onesnaženem vozišču na opekarniški cesti v Ormožu. Kršitelju je bilo izrečeno opozorilo.

Ob 18.30 uri so v Ormožu obravnavali prijavo poškodbe vozila na parkirnem prostoru.

Ob 18.30 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvine v naselju Zagorje. O sprejeti prijavi še zbiramo obvestila, na podlagi katerih bomo zadevo ustrezno zaključili.

Ob 19.13 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvine v naselju Runeč. Pri zbiranju obvestil in ogledu kraja nismo ugotovili elementov kaznivega dejanja.

SREDA 11. 9. 2013

Ob 12.24 so posredovali v Strjancih. Ugotovljeno je bilo, da gre za spore glede zapuščine, zato je bil prijavitelj napoten na zasebno tožbo.

Ob 16.16 so v Ormožu začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku kolesa z motorjem, kateri je vozil pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 12. 9. 2013:


Še vedno potekajo aktivnosti v zvezi varovanja otrok pred in v bližini osnovnih šol. Pri tem želimo pohvaliti pripravljenost gasilskih društev in gasilcev, ki so v letošnjem letu, najbolj množično do zdaj, priskočili na pomoč in pomagajo pri izvajanju teh aktivnosti.

PRIPRAVILI:
Policisti PP ORMOŽ