Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne
30.9.2014, do 7. ure dne 1.10.2014, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 30. 9. 2014:
Ob 11:14 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Kog, kjer je občan razgrajal v stanovanju. Pred prihodom policistov je kraj zapustil, zato mu je plačilni nalog bil izdan naknadno, ko je bil izsleden.

Ob 15:11 uri smo v Veliki Nedelji obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, kjer je voznik traktorja poškodoval robnike in odpeljal, ne da bi nudil podatke oškodovancu. Voznik traktorja je bil kasneje izsleden, zato mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 14:25 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega srečevanja s strani voznika tovornega vozila, kateri je trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o pravilih v cestnem prometu.

Ob 02.55 uri smo na relaciji Godeninci Središče ob Dravi obravnavali požar na vozilu. Opravljen je bil ogled, o ugotovitvah bo s poročilom obveščeno okrožno državno tožilstvo na Ptuju

Napoved aktivnosti za sredo dne 1.10. 2014:
– ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve v cestnem prometu z laserskim merilnikom hitrosti

PRIPRAVILA: Gregor Bezjak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir