Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure, dne 12. 6. 2013, do 7:00 ure dne 13. 6. 2013, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:


SREDA 12. 6 . 2013

Ob 08.45 so v Vuzmetincih na lokalni cesti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Ob 12.20 uri so v Velikem Brebrovniku na lokalni cesti obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, kjer je voznik motornega kolesa padel in se lahko telesno poškodoval.

Ob 13.00 so v Ormožu na parkirnem prostoru Ptujske ceste obravnavali poškodovanje osebnega vozila.

Ob 15.00 uri so v naselju Bresnica obravnavali vlom v stanovanjsko hišo in vlom v vikend. Opravili smo ogled kraja vloma, sledi kazenska ovadba na pristojno okrožno državno tožilstvo.

Ob 15.03 uri so v Ivanjkovcih obravnavali poškodbo vlaka, ki ga je poškodovalo drevo, ki se je zaradi starosti podrlo v bližino tirov. Varnost potnikov ni bila ogrožena. Tuja krivda je izključena.

Ob 17.00 uri so bili obveščeni, da je v Ormožu v objekt slaščičarne Jakec trčil voznik osebnega avtomobila, ki je po nesreči odpeljal s kraja nesreče, ne da bi nudil podatke oškodovancu. Z zbiranjem obvestil je bil povzročitelj prometne nesreče izsleden in mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 21.40 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju velike tatvine na območju naselja Bresnica, opravili smo ogled kraja kaznivega dejanja in evidentirali kaznivo dejanje velike tatvine.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 13. 6. 2013:

Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa, poudarek bo predvsem na kontroli psihofizičnega stanja voznikov.
PRIPRAVILA:
Borut Prapotnik, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II