Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne 30. 3. 2017, do 7:00 ure, dne 31. 3. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 30. 3. 2017
Ob 7:26 uri smo bili obveščeni o sumu tatvine lesa v gozdu na območju Gradišča. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je znana oseba podrla več dreves, vendar ni jasno določena parcelna meja.

Ob 8:17 uri smo bili obveščeni o tatvini lesa v gozdu na območju naselja Pršetinci. Na kraju je bilo ugotovljen, da je neznana oseba v minulih dneh v gozdu podrla več smrek. Po zbranih obvestilih bomo zoper storilca podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 8.50 smo bili obveščeni o najdbi mrtvega moškega v stanovanjski hiši v okolici Ormoža. Ugotovljeno je bilo, da je moški umrl naravne smrti.

Ob 20.01 smo bili obveščeni o prometni nesreči med osebnim avtomobilom in peško v Ormožu. V nesreči je bila telesno poškodovana peška, katera je bila odpeljana z reševalnim vozilom v SB Ptuj. Vzrok prometne nesreče je neprilagojena hitrosti vožnje voznice.

Ob 23.15 smo posredovali v Ormožu, kjer bi naj sosed s hrupom motil sosedo, vendar pa kršitve policisti niso ugotovili.

Napoved aktivnosti za vikend:
– z laserskim merilnikom hitrosti bomo izvajali meritve v cestnem prometu .
– do 9.4.2017 poteka poostren nadzor nad vozniki motornih koles.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir