Lokalna akcijska skupina Uprave enote Ormož je 15.marca objavila tudi že PRVI poziv za prijavo na nepovratna sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, ki so namenjena izključno gospodarstvu. Rok za prijavo je 2 meseca. Za interesente so pripravili tudi delavnice, kjer so se lahko poučili, kako pripraviti dokumentacijo…
Ženska zveza NOVA SLOVENIJA je pred kratkim v Ormožu pripravila pogovorni večer s poslanko in podpredsednico stranke NOVA SLOVENIJA Ivo Dimic. Zanimiva sogovornica je navdušila zbrane v Viteški dvorani Ormoškega gradu; na pobudo likovnega društva LIKUDO smo v Ormožu imeli PRVO aukcijsko razstavo, ki se je izkazala za zelo uspešno. Za Žana je bilo zbranih 1150 evrov:
V ponedeljek smo v našem televizijskem studiu imeli zelo zanimiv obisk. Obiskali so nas učenci šestih sedmih in osmih razredov, ki obiskujejo foto video krožek.
Občinska odbora strank NOVA SLOVENIJA in SDS sta v soboto na Materinski dan Ormožanke razveselila z rožami. Predstavnika NOVE SLOVENIJE sta delila vrtnice na Kerenčičevem trgu, predstavniki SDSa pa v Domu starejših občanov:
Tudi na letošnjem 20.Regijskem in 46.Državnem državnem tekmovanju mladih glasbenikov Republike Slovenije so se učenci GLASBENE ŠOLE ORMOŽ odlično odrezali. Štirje so bili, ki so še posebej izkazali…
Minuli petek je bilo srečanje otroških gledaliških skupin, ki ga Območna izpostava JSKD ORMOŽ imenuje IGRAJMO SE GLEDALIŠČE; letos je nastopilo 7 skupin…
Med športnimi dogodki smo obiskali rokometni tekmi med Jeruzalemom in Dravo ter Veliko Nedeljo in Pomurjem. Nato pa se odpravljamo med futsalerje, ki so odigrali DRUGE tekme četrtfinala.

Oddaja bo na ogled nocoj ob 20.uri, ponovitve so jutri, v petek ob 10. in 16.uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11. in 18.uri. Oddajo pa si lahko ogledate tudi na tej spletni strani….