Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure dne 29. 11. 2012 do 7:00 ure dne 30. 11. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK, 29. 11. 2012:

Ob 11.00 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v naselju Pušenci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta si dve osebi grozili s pretepom in se zmerjali. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve določil Zakona o javnem redu in miru.

Ob 13.18 uri so bili s strani občana obveščeni o pojavu oseb, ki pobirajo prostovoljne prispevke brez dovoljenja. Osebe smo izsledili, kjer je bilo ugotovljeno, da gre za državljane Hrvaške. Tujcu, državljanu Hrvaške je bila izrečena globa zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Ob 18.10 uri so v Podgorcih na lokalni cesti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom. O pobeglem povzročitelju prometne nesreče zbiramo obvestila.

Policisti PP Gorišnica so dne, 12. 11. 2012 občanu zasegli kolo, za katero ne ve pojasnit izvora. Gre za kolo znamke SCIROCCO, sive barve. Kolo bi lahko bilo odtujeno na relaciji Ormož – Gorišnica. Lasnika kolesa naprošamo, da se javi na policijski postaji Gorišnica ali Ormož z dokumenti o lastništvu kolesa, zaradi vrnitve kolesa in nadaljnje obravnave postopka.

Napoved aktivnosti za prihajajoči vikend:

Policisti bodo nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov motornih vozil.
PRIPRAVILA:
Jože Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II