Psihiatrična bolnišnica Ormož in društvo SPOMINČICA ORMOŽ sta minili petek bila organizatorja delavnic z naslovom NAVIDEZNA DEMENCA. Delavnice so potekale v prostorih bolnišnice, udeležili so se jih strokovni delavci, ki skrbijo za dementne ljudi, boste videli v prvem prispevku.
Na god Svete Katarine, minulo nedeljo, je na HUMU v organizaciji društva KOĆIJAŽ potekalo žegnanje konj in kočij. Zbralo se je 10 kočij in še enkrat toliko konj,
Krajevna skupnost ORMOŽ je v soboto pripravila srečanje krajanov starih nad 70 let. Srečanje je tako kot po navadi potekalo v jedilnici osnovne šole na Hardeku.
V nadaljevanju pa se bomo odpravili med igralce taroka, ki so se minulo soboto v gostilni MARTA v Cvetkovci srečali na letošnjem 12tem državnem prvenstvu za posamezniki. Na tekmovanju je bilo 105 igralcev:
Občina Ormož in Občina Središče ob Dravi, v sodelovanju z Združenjem veteranov vojne za Slovenijo, z Društvom generala Maistra za Prlekijo in Zveze slovenskih častnikov Ormož so na dan Rudolfa Maistra, minuli petek, pripravili svečanost s koncertom Orkestra Slovenske vojske. Dogodek je bil veliko slavnostno doživetje:
Še enemu prijetnemu dogodku smo bili priča v minulih dneh, boste videli v nadaljevanju oddaje – in sicer letnemu koncertu ženskega pevskega zbora OKARINA, ki je v nedeljo popoldan potekal v ormoškem domu kulture.
Tudi bogato športno rubriku pripravljamo, v kateri bomo še enkrat predstavili tudi športno šolo Bobek.

Oddaja bo na programu KTV nocoj ( četrtek) ob 21.00 uri,
ponovitve bodo v petek ob 10.00 in 16.00 in v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Tudi v okviru programov SIP TV in PeTV si lahko ogledate oddajo in pa na TELE M, v nedeljo ob 14.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi na tej spletni strani pod “oddaje”.

VABLJENI k ogledu.