Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
22. 3. 2018, do 7. ure, dne 23. 3. 2018, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 22. 3. 2018:

Ob 08:50 uri smo bili s strani delavca Zdravstvenega doma Ormož obveščeni, da imajo na pregledu občana, kateri je padel na javni površini in pri tem zadobil hudo telesno poškodbo.
Patrulja je opravila ogled kraja in zbrala obvestila, kjer je bila izključena tuja krivda. Zadeva bo zaključena s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 09:25 uri smo v Ormožu opravili ogled kraja, kjer je občanka zaradi poledenelega prehoda za pešce padla po vozišču in si poškodovala nogo. Pri tem je zadobila hudo telesno poškodbo.
V zvezi obravnavanega dogodka bomo na državno tožilstvo napisali poročilo.

Ob 15:15 uri smo imeli v postopku voznika osebnega vozila iz okolice Ormoža, kateri je vozil v času ukrepa prepovedi vožnje. Vozniku je bilo začasno zaseženo vozilo in zoper voznika sledi obdolžilni predlog za uvedbo prekrška na Okrajno sodišče v Ormožu.

Ob 22.59 je voznik osebnega vozila v Šalovcih trčil v zajca. Po preverjanju pogojev za udeležbo v prometu smo od ogleda odstopili.

Napoved aktivnosti za petek 23.3.2018 in vikend:
– Od dne 18. 3. 2018 do dne 23. 3. 2018 poteka poostren nadzor cestnega prometa v zvezi uporabe varnostnih pasov »SEATBELT«;
– Ob rednem delu bomo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.

PRIPRAVILA:
Dušan Leben, policist I
in Edvard Cvetko, komandir