Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7:00 ure dne 10. 10. 2013 do 7:00 ure dne
11. 10. 2013 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK: 11. 10. 2013
Ob 14.00 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče na lokalni cesti v naselju Veliki Brebrovnik. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča v vinograd, kjer se je z vozilom prevrnil. Na kraju je kršitelju bil izdan plačilni nalog.

Ob 17:13 uri so bili obveščeni o poskusu vloma v stanovanjsko hiši v naselju Senešci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v času zadnjih treh mesecev vlomil v stanovanjsko hiši ter s tem povzročil večjo materialno škodo. Po opravljenem ogledu kraja dejanja in zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 01:50 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče na lokalni cesti v naselju Dobrava. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje trčil v prometni znak in nato zapeljal izven vozišča na njivo kjer je vozilo obstalo. Na kraju je kršitelju bil izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za naslednji dan

Izvajali bomo redne naloge s področja javne varnosti, prav tako bomo opravljali kontrolo cestnega prometa ter ugotavljali psihofizično stanje udeležencev v cestnem prometu in izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

Vsem poslušalcem želimo miren in predvsem varen dan.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II