Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne 10. 7. 2015, do 7. ure dne 13. 7. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 10. 7. 2015

Ob 12:13 uri smo na Ljutomerski cesti v Ormožu kontrolirali voznico osebnega avtomobila. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da na vozilu uporablja registrske tablice drugega vozila. Zaradi tega so tablice bila odvzete ter prepovedana nadaljnja vožnja in voznici izdan plačilni nalog.

Ob 21.45 smo v kraju Hum pri Ormožu obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v lisico in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA 11. 7. 2015

Ob 17.21 smo na lokalni cesti Ivanjkovci – Svetinje obravnavali prometno nesrečo z telesno poškodbo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da…

NEDELJA 12. 7. 2015

Ob 09.41 smo bili obveščeni o pojavu sumljivega vozila na relaciji Velika Nedelja, Trgovišče, Senešci, kjer smo vozilo izsledili, vendar pri kontroli oseb in tovornega kombi vozila nismo zaznali posebnosti.

Ob 11.24 smo v Ormožu obravnavali prometno nesrečo kot dogodek, kjer je voznik OA trčil v srno. Po opravljeni kontroli voznika in vozila smo od ogleda odstopili.

Ob 13.00 uri je na 113 klicala oseba iz njenega klica pa ni bilo razumeti kaj želi. Na kraj poslani policisti, ki so ugotovili, da oseba želi svojega sina, ki ji bo popravil okno. Ker gre za starejšo osebo, katera živi sama, bo v tej zvezi obveščen CSD Ormož.

Ob 13.23 uri smo bili obveščeni o pojavu sumljivega vozila, pri pregledu terena vozilo ni bilo izsledeno.

Ob 14.00 uri smo v Ključarovcih opravili ogled kuhinjskega požara, katerega so lastniki pred našim prihodom sami pogasili. Do požara je prišlo zaradi samovžiga olja na steklo keramični plošči. Škode je cca 300 eurov. O zadevi smo napisali uradni zaznamek.

Ob 16.27 uri smo bili obveščeni, da je prišlo v naselju Vitan do tatvine motornega kolesa. Ob odhodu na kraj je prijavitelj sporočil, da se je spomnil, da ni imel motornega kolesa in je prišel peš.

Ob 5.14 uri smo v Godenincih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

PRIPRAVILA:
Aleš Meško, policist I
in Edvard Cvetko, komandir