Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure, dne 2. 11. 2012 do 7:00 ure dne 5. 11. 2012, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 2. 11. 2012

Ob 14:52 uri so intervenirali v naselju Dobrovščak, kjer naj bi prišlo do spora med zakoncema. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med njima prišlo samo do nesoglasij, pri tem pa ni bil kršen javni red in mir. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 16:48 uri so bili obveščeno o tatvini artiklov v trgovini v Ormožu. Na kraju je bil izsleden storilec, kateremu so predmeti bili zaseženi in vrnjeni odgovorni osebi v trgovini. Po vseh zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na ODT na Ptuju.

Ob 19:00 uri so v naselju Gomila pri Kogu obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Ob 22:45 uri so v naselju Hermanci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

SOBOTA 3. 11. 2012

Ob 18.18 so bili obveščeni o dogodku v Hranjigovcih. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 19:02 uri so na regionalni cesti izven naselja Ivanjkovci opravili ogled kraja PN I. kategorije s pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je NN voznik NN vozila zaradi nepravilne strani oziroma smeri vožnje trčil v nasproti vozeče vozilo ter odpeljal naprej v smeri Ljutomer. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil, zaenkrat so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 19:15 uri so opravili ogleda kraja PN I. kategorije dogodek na glavni cesti v naselju Obrež. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica OA trčila v psa in si poškodovala vozilo.

NEDELJA 4. 11. 2012

Ob 9.00 so v Središču ob Dravi obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila.

Ob 18.40 so v Loperšicah obravnavali povoženje divjadi. Voznik osebnega avtomobila je namreč trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 6.24 uri so v Ormožu obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Neznanec je namreč poškodoval parkiran tovorni avtomobil.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 5. 11. 2012:
ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa in opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II