TOREK 02.07.2013:

Ob 08.50 uri so v naselju Ormož obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru.

Ob 08.50 uri so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo mopedista. Po opravljenem ogledu je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila odvzela prednost vozniku kolesa z motorjem. Zoper voznico bo izveden ustrezen ukrep.

Ob 20.10 uri so zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje vozniku os. avtomobila kateremu je rezultat preizkusa pokazal 1.28 mg/l alkohola. Vozniško dovoljenje bo z obdolžilnim predlogom predano v postopek sodišču za prekrške Ormož.

Ob 22.00 uri so v Središču ob Dravi obravnavali prometni dogodek, povoženje divjadi in sicer je voznik os. avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22.15 uri so na lokalni cesti v Mezgovcih obravnavali prometni dogodek povoženje divjadi in sicer je voznica os. avtomobila trčila v zajca in si poškodovala vozilo. Izdano ji je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 04.47 uri so v Žerovincih obravnavali prometni dogodek povoženje divjadi in sicer je voznik os. avtomobila trčil v srno in si poškodovala vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za sredo dne 3. 7. 2013:

Med 15.00 in 22.00 uro bodo policisti opravljali meritve hitrosti z radarjem.

PRIPRAVILA:
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II