Kulturno društvo Osluševci – sekcija ŠPORT je v minulo soboto priredilo tekmovanje v malem nogometu na vodi.
Tekmovanje je potekalo na športnem igrišču ob Vaškem domu v Osluševcih in privabilo kar nekaj radovednežev, nogomet na vodi je namreč velika atrakcija, ki prinaša veliko zabave in smeha.

Tekmovanje se odvija v postavljeni zračni blazini velikosti 12x6m, ekipa šteje tri igralce, da je igra atraktivnejša je igralna površina napolnjena z vodo, kateri je dodana milnica.

Turnirja se je udeležilo 10 moških ekip in dve ženski. Tako smo spremljali atraktivne dvoboje, polne preobratov in zanimivih situacij, saj je igranje na takšni površini vse prej kot pa enostavno; za gledalce pa seveda zelo smešno.

Dekleta so se lotile tekme zelo zagriženo....

Zmagovalci turnirja so postali igralci ekipe Športnega društva Polenšak, drugo mesto je pripadalo ekipi Športnega društva Vičanci in tretje mesto Športnemu društvu Frankovci.

Zmagovalci turnirja - Športno društvo Polenšak

Ženski ekipi Osluševec in Vičanec sta se pomerili v ekshibicijski tekmi, kjer so slavile domačinke, tekma pa je bila prava poslastica za gledalce.

Zmagovalna ženska ekipa iz Osluševec.

Zmagovalna ženska ekipa iz Osluševec. Nataša, Ana, Katja in Rebeka

Organizatorji so poskrbeli, da so bile nagrajene vse sodelujoče ekipe, prve tri pa so odšle domov še s pokali. Prijetno druženje je trajalo še pozno v noč. Se vidimo spet naslednje leto, so si obljubili tako igralci kot organizatorji in seveda gledalci.

Pokali

Pokali - tokrat malce drugače....

Valentovi Boysi v markirkah 😀

Veliko radosti za otroke v prostem teminu....

Najmlajši navijači so si privoščili okrepitev v senci 🙂

Fotografije: Špela Horvat