ROKOMET: Sprejem dobitnikov medalj pri županu Občine Ormož
Med rokometnimi dogodki minulih dni se je zgodil tudi sprejem mladih rokometašev Jeruzalema pri županu Občine Ormož Alojzu Soku, ki je potekal v prostorih ormoškega gradu. Za kulturni program je poskrbel Dominik Ozmec, sicer odličen rokometaš in harmonikaš.
Mlajše selekcije Jeruzalema so po trdem delu skozi celo leto v mesecu aprilu in maju žela uspeh za uspehom. Združena ekipa Jeruzalema in Gorišnice je pri letnikih 1997 v Trebnjem postala državni prvak. Sam vrh so na finalu v Ormožu osvojili tudi letniki 1998. Letniki 1999 so v Novem mestu postali državni podprvaki, prav tako so državni podprvaki v mini rokometu postali fantje letnika 2000.

Sprejema se je udeležilo 48 dobitnikov medalj iz Rokometne šole Jeruzalem Ormož

Uspehi v tem letu in minulih letih Ormožane postavljajo v sam vrh rokometa v Sloveniji glede mlajših selekcij:
IZJAVA: UROŠ KRSTIČ (trener)
UROS_KRSTIC_1

Za dosežene uspehe je bilo potrebno vložiti ogromno dela:
IZJAVA: UROŠ KRSTIČ (trener)
UROS_KRSTIC_2

Brez podpore staršev tudi rokometna šola ne bi bila tako uspešna:
IZJAVA: JANKO ŠOŠTARIČ (starš)
JANKO_SOSTARIC

IZJAVA: IVAN ANUŠEK (starš)
IVAN_ANUSEK

Sprejema pri županu se je razveselilo 48 otrok s svojimi trenerji:
IZJAVA: NIKO SOVIČ (11 let)
NIKO_SOVIC

Kljub uspehom pa pri najmlajših nastajajo težave pri pridobivanju novih mladih rokometašev:
IZJAVA: UROŠ KRSTIČ (trener)
UROS_KRSTIC_3

Za ves trud in uspehe so ormoški rokometaši s strani Občine Ormož za nagrado prejeli letno karto za obisk ormoškega bazena, kar je še posebej razveselilo mlade uspešne športnike.
Trenutni dosežki in uspehi Jeruzalemčkov so plod dolgoletnega načrtnega dela, ki sega od sezone 2006/2007. Dosežki so dovolj zgovorni, pri vsem tem pa je pomembno, da se na trenutnih dosežkih ne zastane, pa čeprav vsako leto zagotovo ne bo tako uspešno kot v nekaj zadnjih. Prav gotovo pa ne smemo pozabiti, da ob vseh rezultatih pomembnejšo vlogo igra druženje, prijateljstvo in vzgoja mladih v poziitivne osebnosti.