V današnji oddaji se bomo najprej odpravili v Bioplinarno Središče ob Dravi, ki je s proizvodnjo začela pred kratkim, v teh dneh pa je že v polnem zagonu. Nato si boste lahko ogledali utrinke s proslave v okviru 47.krajevnega praznika v Miklavžu pri Ormožu in utrinke s kolesarjenja po miklavških gričih. Tudi nekaj utrinkov z valete v eni izmed osnovnih šol v občini boste videli, pa utrinke s sprejema, ki ga je v ormoškem gradu za odličnjake pripravil župan.
Nato se odpravljamo na Melek, kje je družba P&F za stanovalce Domov starejših občanov Ljutomer in Ormož pripravila posebno prireditev.
Tudi na 6.igrah brez meja v Godenincih smo bili zraven, pravzaprav na zaključku dogodka, ko so že podeljevali prehodne pokale. Zanimivo pa bo videti tudi predstavitev godb, ki so v Ormožu sodelovale na 16.tekmovanju godb Slovenije v zabavnem programu za pokal “Vinka Štrucla”. Pa tudi na ormoško letno kopališče smo se odpravili pogledat, koliko stane vstopnica za poletno osvežitev.
Sledi še pregled športnih dogodkov. V ospredje postavljamo Simona Veldina, ki je na minulem tekmovanju postal Evrovski prvak v triatlonu moči. Med drugim smo obiskali tudi mlade nogometaše Ormoža in mlade rokometaše Ormoža ter Gorišnice.
Vabljeni k ogledu oddaje
v četrtek ob 21.00 uri
v petek ob 10.00 in 16.00 uri
v soboto in nedeljo ob 18.00 uri
na programu KTV ORMOŽ,

na programu TELE M v nedeljo ob 13.40 uri,
oddaja pa bo na ogled tudi na YouTubu.

Nekaj utrinkov iz oddaje za “pokušino”:

Pihalni orkester Ormož na 16.tekmovanju godb ( Foto:Karolina Putarek)

Flavtistke na 16.tekmovanju godb ( Foto: Karolina Putarek)

Trio Petek na 16.tekmovanju godb ( Foto: Karolina Putarek)

Utrinki z ” Iger brez meja” v Godenincih:
1.slika: Luščenje koruze
2.slika: Nuša: ” Tudi jaz bi luscila koluzo…..”
3.slika: Člani društva Johann Janez Puch Ljuromer s svojim jeklenimi konjički
( Foto: Karolina Putarek)