NAPOVEDNIK
Rokomet, 1. B SRL, 3. krog:
SOBOTA 12. 10. 2013 ob 19.00 uri:
Velika Nedelja Carrera Optyl – Dol Hrastnik

Zeleni so sezono pričeli z dvema porazoma (M. Gorišnica in D. Cerklje). Domača tekma proti Dol Hrastniku je lepa priložnost za prve točke v sezoni 2013/14.

Rokomet, mlajše seleckije:
PETEK 11. 10. 2013 ob 19.30 uri Športna dvorana na Hardeku – KADETI, 3. krog:
Jeruzalem Ormož – Celje Pivovarna Laško

V prvem letošnjem kadetskem derbiju se bosta udarili ekipi, ki želita na Final 4. Tudi tokrat bo trdnjava Hardek lepo polna. Zadnji derbi istih ekip si je na Hardeku ogledalo okrog 300 gledalcev, ki so uživali v rokometni predstavi.

SOBOTA 12. 10. 2013 ob 10.00 uri Športna dvorana na Hardeku – STAREJŠI DEČKI B, 4. krog:
Jeruzalem Ormož – Celje Pivovarna Laško

Po zmagah nad Radgono in Slovenj Gradcem ter domačem porazu proti močnemu Gorenju zdaj Jeruzalemčke čaka tekma proti Celjanom. Tekme med Ormožani in Celjani so vedno bile nekaj posebnega, zato tudi tokrat ne bo drugače.

SOBOTA 12. 10. 2013 ob 11.30 uri Športna dvorana na Hardeku – STAREJŠI DEČKI A, pripravljalna tekma:
Jeruzalem Ormož – Celje Pivovarna Laško

Obe ekipi sta v tem krogu prosti in bosta zato odigrali pripravljalno tekmo.

Na vrsti so ormoško - celjske tekme mlajših selekcij. Nogometaši Središča gostijo Videm,  Ormožani pa v derbiju začelja Bukovce.

Na vrsti so ormoško – celjske tekme mlajših selekcij. Nogometaši Središča gostijo Videm, Ormožani pa v derbiju začelja Bukovce.

NOGOMET MNZ Ptuj Superliga, 7. krog:
Čas za prve (Ormož) in nove točke (Središče)

Nogometaši v ptujski Superligi so odigrali tekme 6. kroga. Derbi v Vidmu se je končal z remijem 1 : 1 domačih in gostujočih nogometašev iz Stojncev,
Hajdina je Bukovcem podarila šestico, zmaga Gerečje vasi v gosteh z 2 : 0 v Poljčanah, iz Podvincev v Središče je romala sedmica, časten zadetek za Središčane je iz enajstmetrovke v 34. minuti dosegel Marjan Ivanuša. Ormožani so v Apačah doživeli šesti zaporedni poraz. Gostitelji so bili boljši z izidom 3 : 1. Za Carrero Optyil je zadel Mihael Jerebič v 77. minuti.

Podvinci so sami na vrhu s 16 točkami. Stojnci so drugi in Videm s 13 točkami tretji. Sledijo Hajdina, Boč, Gerečja vas, Apače in Središče na 8. mestu s 7 točkami. Na dnu se nahajata ekipi Bukovc s tremi in Ormož brez točk.

V 7. krogu v soboto 12. oktobra ob 15.00 uri Središče v Športnem parku Trate gosti močan Videm pri Ptuju. Dan kasneje v Ormož v Športni park Mestna graba prihajajo Bukovci. Derbi začelja se bo pričel ob 15. 00 uri.