Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 21. 9. 2017, do 7. ure, dne 22. 9. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

 

ČETRTEK 21. 9. 2017:

 

Ob 09:05 uri so policisti v Ormožu obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru s pobegom. Pri ogledu kraja so policisti izsledili voznika in vozilo. Povzročitelju prometne nesreče bo izdan plačilni nalog za nepravilni premik in pobeg s kraja nesreče.

 

Ob 10:30 uri so policisti obravnavali nasilje v družini v kraju Šardinje, kjer je osumljencu zaradi suma nasilja v družini bilo odrejeno pridržanje in izrečen ukrep prepovedi približevanja. Na okrožno državno tožilstvo bodo policisti podali kazensko ovadbo.

 

Ob 17:59 uri so bili policisti obveščeni o tatvini električnega polnilca v Središču ob Dravi. Patrulja je z zbiranjem obvestil na kraju ugotovila, da si je polnilec odnesel prvotni lastnik.

 

Ob 06:10 uri so policisti opravili ogled kraja prometnega dogodka z udeležbo divjadi na glavni cesti izven naselja Pušenci.

 

Napoved aktivnosti za vikend:

  • Ob rednem delu bodo policisti izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in preizkuse alkoholiziranosti pri udeležencih v cestnem prometu;
  • V nedeljo med 8:00 in 16:00 uro bodo policisti izvajali meritve z stacionarnim radarjem.

PRIPRAVILA:

Franc Lesjak, policist I

in Edvard Cvetko, komandir