PETEK 7. 3. 2014
Ob 15:08 uri smo na podlagi zaprosila Zdravstvenega doma Ormož njihovim zaposlenim nudili asistenco pri prisilni hospitalizaciji osebe.

Ob 18:55 uri smo obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi na lokalni cesti Savci – Rakovci.

Ob 23:44 uri smo v enem od gostinskih lokalov v občini Središče ob Dravi obravnavali kršitev javnega reda in miru. Obema kršiteljema je bil izdan plačilni nalog.

Ob 6:21 uri smo obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi na regionalni cesti v Vuzmetincih.

SOBOTA 8. 3. 2014

Nismo obravnavali posebej izstopajočih dogodkov.

NEDELJA 9. 3. 2014

Ob 05.55 uri smo v Svetem Tomažu obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

PONEDELJEK 10. 3. 2014

Ob 9.00 smo v Ormožu zasegli vozilo in registrske tablice, saj je voznik vozil vozilo brez veljavne kategorije. Zoper voznika smo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ob 14.51 smo v okolici Svetega Tomaža imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, vozniško dovoljenje pa bomu skupaj z obdolžilnim predlogom poslali prostojnemu sodišču.

Ob 15,23 smo bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo v Ormožu. S kraja prometne nesreče je povzročiteljica odpeljala, ne da bi oškodonacu nudila svoje podatke.

Ob 17.58 smo bili napoteni v Libanjo, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v psa in si poškodoval vozilo.

Ob 20.40 uri smo bili napoteni izven naselja Loperšice, kjer je voznica osebnega avtomobila povozila zajca in si poškodovala vozilo.

Napoved aktivnosti za torek dne 11. 3. 2014:

– izvajali bomo poostren nadzor nad uporabo varnostnih pasov.

PRIPRAVILI:
Policisti PP ORMOŽ