SREDA 27. 12. 2017:

Ob 08:15 uri smo bili obveščeni o poškodbi stekla na avtobusnem postajališču pri Osnovni šoli v Ormožu. Prav tako je neznanec v bližini postajališča izruval še dva prometna znaka.

ČETRTEK 28. 12. 2017:

Ob 9:49 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču TC Holermus v Ormožu. NN voznik NN vozila, je zaradi nepravilnega premika, trčil v tam pravilno parkiran OA, ga poškodoval po prednjih vratih in s kraja odpeljal NN kam, ne da bi lastniku nudil podatke o sebi in vozilu. Opravljen je bil ogled kraja in poškodovanega vozila.

Ob 11:27 uri smo bili obveščeni, da ena oseba grozil s storitvijo samomora. Na kraj je bila ekipa NMP ZD Ormož z dežurno zdravnico. Ob 13:27 uri je bila oseba odpeljana v bolnišnico na zdravljenje.

Ob 12:41 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na parkirišču pri trgovini Tuš na Hardeku. Udeleženima voznikoma je bilo na kraju izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja PN.

Ob 14:35 uri je občan iz Ormoža, policistu kriminalistu podal predlog za pregon KD Grožnje.

Ob 20:05 uri smo na območju Središča ob Dravi izsledili tri državljane Irana, kateri so nedovoljeno prestopili državno mejo. Tujci so še v postopku na policijski postaji.

Napoved aktivnosti za vikend in praznike:
– V petek dne 29. 12. 2017 bomo v nočnem času na območju PP, izvedli poostren nadzor CP po alkoholu.
– Ob rednem delu bomo opravljali meritve hitrosti z radarjem in preverjali psihofizično stanje voznikov ter preverjali vozila v zvezi zimske opreme.

PRIPRAVILI policisti PP ORMOŽ