PETEK 30. 11. 2018
Ob 14:02 smo opravili asistenco zdravniškemu osebju Psihiatrične bolnice Ormož, kjer je bil prisilno hospitaliziran psihični bolnik.

Ob 16:47 smo v Godenincih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca.

SOBOTA 1. 12. 2018
Ob 16.00 smo v Lešnici obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik je zapeljal s ceste in trčil v drog TELEKOMA in s kraja pobegnil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za pobeglim voznikom.

Ob 17.23 smo bili obveščeni o dogodku v Koračicah. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

NEDELJA 2.12. 2018

PONEDELJEK 3. 12. 2018

Ob 13.49 uri smo bili s strani občana iz naselja Sodinci obveščeni o nedovoljenem premiku mejnih kamnov. Evidentirano kaznivo dejanje Preprečevanja dokazovanja, sledi zbiranje obvestil in ustrezni spis na pristojno tožilstvo.

Ob 16.57 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Lačaves. Povzročitelj je iz kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke drugemu udeležencu v prometni nesreči. Opravljen je bil ogled kraja, sledi zbiranje obvestil in nato ustrezen zaključek.

Napoved aktivnosti za torek dne 4. 12. 2018
– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnji pod vplivom alkohola, kršitve peščev, zimska oprema na vozilih).

Pripravili policisti PP ORMOŽ


Naslovna fotografija je SIMBOLNA.