V stalni torkovi rubriki “Z domačih odrov” si boste nocoj lahko ogledali posnetek “Veselega večera v Ivanjkovcih”, ki so ga pripravili člani Ivanjkovske dramske skupine. “Veseli večer” prinaša veseloigro z naslovom “V gostilni SKRITI KOTIČEK” in nastop glasbenih skupin: Veseli Prleki, Zimski godci in Prleška generacija.

Kratka vsebina veseloigre ” V gostilni Skriti kotiček”:
V KS Ivanjkovci zgradijo ambulanto, kjer imajo svoje ordinacije zobozdravnik dr.Zubovič, ginekolog dr. Lulič in zdravnik družinske medicine dr. Družinovič. Vsi se radi sestajajo v gostilni SKRITI KOTIČEK, ji jo vodi gostilničarka Marta. Zdravnikom iz domače ambulante se rad pridruži tudi agronom Kokoševič, stvari pa se zapletejo, ki se v ambulanti zaposli še kardiologinja Matilda Srčevič…..

V igri, ki je delo Marije Kerndl, nastopajo znani ivanjkovski gledališčniki: Marta Polanič Rajh, Stanko Hodžar, Jože Polak, Stane Polak, Marija Vogrinec, Franc Plečko, Slavko Kerndl in Jelka Dajčbauer. Vlogo šepetalke je prevzela Erika Simonič, za tehniko je poskrbel Jože Polak. “Veseli večer” povezuje Vera Vrbnjak.

Vabljeni k ogledu “Veselega večera” nocoj ob 20.uri. Ponovitve bodo jutri ob 10.in 16.uri. V soboto ob 20.uri in v nedeljo ob 12.30 uri.