PONEDELJEK 6. 5. 2019

Ob 18:19 uri smo bili obveščeni o tatvini denarja in bančne kartice iz stanovanjske hiše v okolici Ormoža. Policisti so na kraju opravili razgovor z prijaviteljico in pri ponovnem pregledu prostora, kjer je imela shranjen denar z bančno kartico, sta pogrešana predmeta bila najdena. Zadeva zaključena s točko v poročilu patrulje.

Ob 18:20 uri smo bili obveščeni o vlomu v zapuščeno stanovanjsko hišo na Humu pri Ormožu. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani storilec s silo telesa vstopil v notranjost hiše, kjer je premetal vse prostore, vendar ni ničesar odtujil. Opravljen ogled kraja in evidentirano kaznivo dejanje. Po zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba na državno tožilstvo.

TOREK 7. 5. 2019:

Ob 13.09 uri smo bili obveščeni o poškodovani ključavnici na vhodnih vratih objekta v Jastrebcih. Na kraju ni bilo ugotovljenih znakov kaznivega dejanja, zato bo napisano poročilo na tožilstvo.

Ob 22.28 uri smo v Cvetkovcih obravnavali dogodek, ko je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo.

Ob 5.32 uri smo v naselju Hranjigovci obravnavali dogodek, ko je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

SREDA 8. 5. 2019

Ob 10:20 uri nas je poklicala voznica osebnega avtomobila, da je v Ormožu povozila ležeč predmet in si poškodovala prednjo desno pnevmatiko. Napisan uradni zaznamek.

Ob 13:09 uri nas je poklicala lastnica počitniškega objekta iz Jastrebc in prijavila poškodovanje ključavnice na vhodnih vratih.

Ob 22:28 uri smo na glavni cesti v Cvetkovcih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v zajca.

Ob 05:32uri smo na lokalni cesti v Hranjigovcih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčila v srno.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 9. 5. 2019:

– v času od 6. 5. do vključno 31. 5. 2019 bomo izvajali poostrene aktivnosti za večjo varnost kolesarjev v cestnem prometu. Te aktivnosti potekajo na območju celotne Republike Slovenije, v njih sodelujejo različni organi in organizacije, vodi in koordinira pa jih Javna agencija RS za varnost prometa.
– opravljali bomo naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnji pod vplivom alkohola, kršitve pešcev).

Pripravili policisti PP ORMOŽ