PONEDELJEK 21. 10. 2019

Ob 10.39 uri smo v naselju Ormož začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola.

Ob 14.20 uri smo hrvaškim varnostnim organom predali tri tujce, kateri so dan prej ilegalno vstopili v R Slovenijo.

Ob 15.10 uri smo bili obveščeni o kaznivem dejanju »Poškodovanje tuje stvari« v naselju Ormož. Neznani storilci so poskušali ukrasti bakreni žleb vendar pa so ga samo poškodovali. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

Ob 20:55 uri smo v naselju Središče ob Dravi obravnavali poškodbo vozila in sicer je v osebni avtomobil priletel kamen in ga poškodoval.

TOREK 22. 10. 2019:

Ob 09.40 uri je patrulja v Ormožu kontrolirala voznika osebnega avtomobila, kjer je v postopku ugotovila, da je v cestnem prometu neregistrirano vozilo. Vozniku so proti potrdilu bile odvzete registrske tablice in izdan plačilni nalog. Registrske tablice bodo poslane na upravno enoto, kjer je bilo vozilo registrirano.

SREDA 23. 10. 2019

Ob 7_12 uri smo bilo na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Bresnica, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22:15 uri smo bilo na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Loperšice, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

ČETRTEK 24. 10. 2019:

Ob 08.00 smo bili obveščeni o poškodovani ograji na Hardeku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik neznanega vozila trčil v betonsko ograjo, jo poškodoval in s kraja odpeljal.

Ob 10.21 smo v Ormožu obravnavali tatvino bakrene cevi žlebov.

Ob 18.34 smo bili obveščeni o povoženju divjadi v Središču ob Dravi. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 18.43 smo bili obveščeni o povoženju divjadi v Lačavesi. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za petek dne 25. 10. 2019 in vikend:

– Opravljali bomo poostreni nadzor prometa s poudarkom na ugotavljanju kršitev prekoračitve hitrosti, neuporabi varnostnega pasu in nedovoljeni uporabi mobilnih telefonov med vožnjo.

Pripravili policisti PP ORMOŽ