PONEDELJEK 14. 10. 2013:
Ob 07.55 uri smo bili obveščeni o večji udarni jami na gradbišču regionalne ceste v naselju Pušenci. Opravljen je bil razgovor z izvajalcem del, kateri je poskrbel za zavarovanje in sanacijo vozišča.

Ob 09.30 uri smo bili s sedeža banke v Ormožu obveščeni o najdbi ponarejenega bankovca za 100 evrov. Bankovec je bil zasežen in bo poslan na ekspertizo. Po zbranih obvestilih in dokazih bo na pristojno okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

Ob 19:28 uri smo bili obveščeni o požaru na deponiji na Krčevini. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec na deponijo na njivi pripeljal balo slame, katera je iz neznanega vzroka zagorela. Materialna škoda pri tem ni nastala, ogenj so pogasili gasilci PGD Miklavž pri Ormožu.

Ob 06:02 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v izven naselja Koračice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

TOREK 15. 10. 2013:

Ob 13.00 uri smo bili obveščeni, da po naselju Hum pri Ormožu tujci zbirajo staro železo in so bili vsiljivi. Do kaznivega dejanja in prekrška ni prišlo tako.

Ob 17.20 uri smo na policijski postaji sprejeli zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe za kaznivo dejanje goljufije. Po zbranih obvestilih in dokazih bo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj podana kazenska ovadba.

Ob 18.12 uri smo bili obveščeni o prehitri in objestni vožnjo voznika vozila na območju Velikega Brebrovnika. Patrulja s kraja poročala, da omenjeni voznik prijaviteljice ni ogrožal, je pa hitro vozil po lokalni cesti, ki poteka mimo hiše.

SREDA 16. 10. 2013

Ob 07.00 uri smo bili obveščeni o povoženju divjadi v naselju Veliki Brebrovnik. Ugotovljeno je bilo da je voznik osebnega avtomobila povozil srno.

Ob 10.40 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v naselju Ivanjkovci. Na kraju je bilo ugotovljeno da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v drugo vozilo in s kraja odpeljal brez da bi udeležencu nudil podatke. Povzročitelj je bil izsleden na domu, kjer mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 20.56 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi na območju Mihalovcev.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 17. 10. 2013:

Tekom dneva bomo na našem območju izvajali meritve hitrosti z radarjem ter izvedli poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov v cestnem prometu.

PRIPRAVILI:
Polocisti PP ORMOŽ