Danes se najprej odpravljamo v Podgorce, kjer je minuli petek bilo odprtje obnovljenega vrtca. Dogodek je bilo prijetno slavnostno doživetje s kulturnim programom, ki so ga s svojimi vzgojiteljicami pripravili otroci iz vrtca:
Nove pridobitve pa se veselijo tudi v Središču ob Dravi: Minuli teden je namreč bilo tudi odprtje krajevne knjižnice v Središču ob Dravi, ki bo v prostirih tamkajšnje osnovne šole delovala kot enota knjižnice Franca Ksavra Meška Ormož:
V TEDNU OTROKA od 07.do 13.oktobra se je tako na šolah kot v vrtcih veliko dogajalo – in med mnogimi posebnimi aktivnostmi so bile tudi IGRE PRIJATELJSTA, ki jih je za učence prvih razredov osnovne šole Ormož in učence Stanka Vraza organiziral VRTEC.
V Zidanici Malek na Svetinjah je minuli konec tedna potekala dvodnevna likovna kolonija, ki jo je PRVIČ organizirala Območna izpostava Javnega sklada za kulturne dejavnosti (JSKD) Ormož. Zbrani likovniki so ustvarjali na temo „Jesen v Goricah“:
Na pobudo Zdravstvenega doma Ormož – znotraj katerega v Središču ob Dravi deluje zdravstvena ambulanta – so v soboto dopoldne pred občinsko zgradbo v sodelovanju s tamkajšnjo občino, gasilci in društvom za osteoporozo ORMOŽ pripravili akcijo „Skupaj na poti za boljše zdravje“. Povod za akcijo pa je bila ustanovitev referenčne ambulante, ki že nekaj časa deluje tudi v Središču ob Dravi.
Tudi bogat ŠPORTNI PREGLED vas čaka, tudi prispevek z zaključne KRAP OVINEK TEKME ribičev …………

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto ob 18.00 uri in v nedeljo 11.00 in ob 18.00 uri
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.30 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.