TOREK 26. 11. 2013

Ob 09.49 uri smo v Ormožu obravnavali poškodbo osebnega vozila, katero je bilo poškodovano z dvoriščnimi vrati. Pri ogledu smo ugotovili, da so se vrata sama zaprla zaradi sunka vetra in pri tem poškodovala vozilo, ki se je v trenutku peljalo skozi vhod poslovnega dvorišča.

Ob 15.45 uri smo policisti v zvezi aktivnosti preiskave prometne nesreče z materialno škodo in pobegom, ki se je pripetila preteklega dne, izsledili vozilo in lastnika vozila. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog zaradi nepravilne strani vožnje in pobega s kraja prometne nesreče.

SREDA 27. 11. 2013
Ob 7:27 smo bili obveščeni o tatvini goriva iz delovnega stroja v kraju Libanja. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz delovnega stroja odtujil cca. 200 litrov goriva.

Ob 11:13 smo posredovali v Vičancih, kjer je ženska tik ob cesti nabila lesene količke, kateri so ovirali promet. Na izrečeno opozorili, je količke odstranila.

Ob 12:30 smo bili na eni od osnovnih šol, kjer je eden od učencev sošolcem kazal neznan rjavi prah. Prah smo zasegli in po poslan v analizo.

Ob 13:18 smo bili obveščeni o vlomu v kraju Bresnica. Ugotovljeno je bilo, da je bilo vlomljeno v vikend, od tam pa odtujen inox sod za vino.

Ob 17:00 smo obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je na Dobravi trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 21:36 uri smo na zaprosilo dežurnega iz Psihiatrične bolnišnice Ormož nudili asistenco pri postopku sprejema pacienta.

ČETRTEK: 28. 11. 2013

Ob 07.00 smo v naselju Lahonci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Ob 07.30 smo v naselju Litmerk opravili ogled kraja kaznivega dejanja tatvine in sicer je neznani storilec z delovnega stroja odtujil dieselsko gorivo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba .

Ob 16.45 smo v naselju Krčevina obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Ob 17.32 smo v naselju Rucmanci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo domače živali.

Ob 19.00 smo bili obveščeni, da v Središču ob Dravi sorodniki ne morejo priti v stanovanje starejše sorodnice in se bojijo, da se ji je kaj zgodilo. Na kraju s pomočjo gasilcev odprli vrata, vstopili v stanovanje, kjer je lastnica ležala na tleh. Ni bila poškodovana, zaradi bolezni pa je bila s strani osebja Zdravstvenega doma Ormož odpeljana na pregled.

Napoved aktivnosti za naslednji vikend:
opravljali bomo meritve hitrosti z mobilnim radarjem.

PRIPRAVILI:
Policisti PP ORMOŽ