SREDA 1. 6. 2016:

Ob 15.00 uri smo v Strmcu pri Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, do katere je prišlo zaradi nepravilne strani vožnje enega izmed udeležencev. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 16.00 uri smo v Mihovcih pri Veliki Nedelji obravnavali povoženje domače živali.

Ob 17.37 uri smo na Hardeku obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru. O zadevi je bil sestavljen uradni zaznamek.

Ob 20.45 uri smo sprejeli obvestilo o tatvini lesenih kolov o Senešcih. Ob zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno gre za nesporazum med lastnikom kolov in občanom, ki je kolje s kraja po odobritvi lastnika odpeljal in ne gre za tatvino.

ČETRTEK 2. 6. 2016:

Ob 8:16 uri nas je občan iz Cvetkovc obvestil, da je tik pred domom trčil v srno. Policisti so opravili ogled vozila ter izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja PN.

Ob 17:09 uri nas je voznik OA obvestil, da je trčil v srno v Kadovi šumi v bližini miklavževskega igrišča, ter si poškodoval vozilo. Opravljen je bil ogled kraja PN in vozila, ter izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja PN.

Ob 19:20 uri smo bili s strani občana obveščeni, da mu je neznani voznik na parkirnem prostoru trgovine Holermus poškodoval parkiran osebni avtomobil. Policisti so opravili ogled kraja poškodovanja vozila ter napisal uradni zaznamek.

Napoved aktivnosti za vikend:
– Opravljali bomo meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

Pripravili policisti PP ORMOŽ