Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7. ure dne 20. 4. 2015 do 7. ure dne
21. 4. 2015 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 20. 4. 2015

Ob 08.55 uri smo s strani občana sprejeli mobilni telefon znamke Samsung GT-S5830i, bele barve, kateri je bil najden dne 17.4.2015 ob 18.00 uri v Mestni grabi v Ormožu. Mobilni telefon se nahaja v hrambi na PP Ormož, lastnik telefona pa naj se z dokazilom o lastništvu oglasi na postaji in lahko prevzame telefon.

Ob 09.35 uri smo bili obveščeni o delovni nesreči v Ormožu, kjer je pri premiku železniških vagonov delavcu stisnilo nogo. Zaradi poškodb je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Ptuj, kjer je ostal na zdravljenju, saj je zadobil hude telesne poškodbe. Opravili smo ogled kraja nesreče, obveščen pa je bil tudi delovni inšpektor.

Ob 13.45 uri smo v Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom in sicer je NN voznik NN vozila na parkirnem prostoru na Vrazovi ulici poškodoval parkiran osebni avtomobil in odpeljal s kraja. Z zbiranjem obvestil s ciljem izsleditve voznika nadaljujemo in mu bo v primeru izsleditve izdan plačilni nalog.

Ob 23.23 uri smo v Bresnici obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno.

Ob 3.50 uri naslednjega dne smo v Savcih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca.

Ob 5.11 uri naslednjega dne smo v Mihovcih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Napoved aktivnosti za torek, dne 21. 4. 2015:

– ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILA:
Aleš Meško, policist I
in Edvard Cvetko, komandir