Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7:00 ure dne 3. 11. 2014 do 7:00 ure dne
4. 11. 2014 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 3. 11. 2014
Ob 6:45 uri smo intervenirali v mestu Ormož, ker bi naj mož doma razbijal. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do nesporazuma med zakoncema, kršitve javnega reda in miru pa nismo ugotovili. Dogodek zaključen z uradnim zaznamkom.

Ob 7:45 uri smo opravili ogled kraja kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari na območju Žvaba. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v zadnjih dveh mesecih v gozdu podrl dve večji bukvi in pripravil drva. Po zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo.

Ob 16:28 smo bili obveščeni o sumu unovčenja ponarejenega bankovca za 5 evrov na bencinskem servisu Ormož. Bankovec je bil na kraju zasežen, po opravljeni analizi in zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo.

Ob 16:45 uri smo na parkirišču v mestu Ormož opravil ogled kraja poškodovanje vozila. Na kraju je bilo ugotovljeno da je NN voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 21.25 uri smo bili obveščeni o požaru v naselju Koračice, pri gašenju katerega so gasilci našli truplo moškega. Ogled so opravili kriminalisti PU Maribor, kateri pa pri pregledu niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, zato bo o dogodku s poročilom obveščeno okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Napoved aktivnosti za torek, dne 4. 11. 2014:

– ob rednem delu bomo izvajali meritve z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILA:
Gregor Bezjak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir