PONEDELJEK 15. 2. 2021

Ob 7:11 uri smo slovenski državljanki v naselju Godeninci izdali plačilni nalog po Zakonu o nadzoru državne meje, saj je pred tem nedovoljeno prestopila državno mejo izven mejnega prehoda. Prav tako ji je bilo izdano/vročeno potrdilo o napotitvi v karanteno na domu.

TOREK 16. 2. 2021:

Ob 08:12 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi-dogodek, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Ugotovljeno, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu smo zadevo zaključili z odstopom od ogleda.

Ob 14:01 smo bili obveščeni o nepravilno parkiranem osebnem avtomobilu. Na kraju je do policistov pristopil tudi lastnik vozila kateri je bil opozorjen na določila ZPrCP, kateri je nepravilno parkirano vozilo umaknil.

Ob 17. 41 uri je pri kontroli v cestnem prometu v naselju Velika Nedelja bil odrejen preizkus alkoholiziranosti vozniku osebnega avtomobila, kateri je pri pravilni uporabi pokazal 0,32 mg/l alkohola po izdihanem zraku. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog v zvezi kršitve določil ZPrCP.

Ob 21.01 je pri kontroli v cestnem prometu v naselju Bresnica bil odrejen preizkus alkoholiziranosti vozniku osebnega avtomobila, kateri je pri pravilni uporabi pokazal 0,54 mg/l alkohola po izdihanem zraku. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog v zvezi kršitve določil ZPrCP.

SREDA 17. 2. 2021:

Ob 8:27 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije pri ormoški trgovini Spar. Udeleženi sta bili dve vozili. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog, zaradi nepravilnega premika z vozilom.

Ob 11:33 uri smo bili obveščeni o najdeni mrtvi osebi v stanovanjskem objektu v Ormožu. Obveščene so bile pristojne službe. Opravljen je bil ogled kraja. Sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Pripravili PP ORMOŽ