Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
27. 5. 2015, do 7. ure, dne 28. 5. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 27. 5. 2015
Ob 09:10 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Ključarovcev. Patrulja je na kraju ugotovila, da je kršitelj žalil sosede. Zadeva zaključena z plačilnim nalogom zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Ob 16:35 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kat. v Ormožu. Povzročiteljici je bil zaradi odvzema prednosti na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 17.40 uri smo bili od občana obveščeni o najdbi denarja na bankomatu v Ormožu. Neznanec je po dvigu denarja na bankomatu, denar pozabil v reži bankomata. Lastnik pozabljenega denarja, naj se oglasi na banki in na PP, z dokazilom o dvigu denarja.

Ob 04.40 uri smo bili obveščeni, da se je zgodila prometna nesreča na ormoški obvoznici. Voznik se je na kraju telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico na Ptuj. Zaradi neprilagojene hitrosti mu je bil izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 21. 5. 2015:
– Še vedno potekajo aktivnosti v zvezi poostrenega nadzora VARNOST KOLESARJEV, Prav tako bomo pri rednem delu izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.
PRIPRAVILA:
Primož Zadravec, policist I
in Edvard Cvetko, komandir