SREDA 29. 7. 2015

Ob 13.21 smo posredovali na Kajžarju, kjer je imel kršitelj spuščenega psa, kateri se je prosto sprehajal po vasi.

Ob tej priložnosti opozarjamo vse lastnike psov, da morajo imeti le te primerno zavarovane. Živali ne smejo prosto hoditi brez nadzora lastnikov.

Ob 16.47 smo na podlagi klica občana v Ormožu preverili, ali je dejansko umazano vozišče ene od ulic, vendar vozišče ni bilo umazano.

Ob 20.25 smo v Ormožu opravili ogled kraja poškodbe vozila na parkirnem prostoru. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

ČETRTEK 30. 7. 2015

Ob 9:50 je občanka na policijsko postajo prinesla najden mobilni telefon znamke SONY ERICSSON Z520I, sivo-rjave barve, z vstavljeno SIM kartico mobilnega operaterja TUŠ Mobil, katerega je našla na parkirišču ormoškega pokopališča v torek dne 28.7.2015 v popoldanskem času. Izpolnjen je bil Zapisnik o najdeni stvari. Morebiten lastnik se naj s potrebno dokumentacijo oglasi na tukajšnji PP.

Ob 16:39 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na glavni cesti, v Cvetkovcih, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal iz vozišča, ter si poškodoval vozilo pri trčenju v prometni znak. Po opravljenem ogledu mu je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za vikend:

– ob rednem delu bomo opravljali v cestnem prometu meritve hitrosti z mobilnim in laserskim merilnikom ter preverjali psihofizično stanje udeležencev v cestnem prometu.

PRIPRAVILI:
Franc Lesjak, Aleš Meško, policista I
in Edvrad Cvetko, komandir