SREDA 4. 1. 2017:
Ob 8.25 smo odvzeli prostost osebi, za katero smo imeli odredbo za privedbo na sodišče. Moškega smo odpeljali na zaslišanje na sodišče v Mariboru.

Ob 10.30 smo prejeli prijavo tatvine registrskih tablic.

Ob 19.51 smo bili napoteni v Mali Brebrovnik, kjer bi naj prišlo do tatvine. Prijavitelja smo napotili na zasebno tožbo.

ČETRTEK 5. 1. 2017

Ob 9:50 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti v naselju Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti na spolzki cesti trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Oba udeleženca in vozili sta izpolnjevali pogoje za udeležbo v cestnem prometu, nastala je majhna materialna škoda, dogodek smo zaključili z obvestilom o odstopu od ogleda.

Ob 12:40 smo intervenirali v javni ustanovi v mestu Ormož, na kraju je bilo ugotovljeno, da je pijana oseba ni hitela zapustiti prostorov ustanove. Ob prihodu na kraj je oseba bila povabljena iz prostorov, kršitve javnega reda in miru nismo zaznali. Dogodek zaključen z uradnim zaznamkom.

Ob 19.57 smo izven naselja Loperšice obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Vozniku je bilo na kraju izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za vikend:

– Ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti in izvajali aktivnosti v zvezi zimske službe.