Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
14. 11. 2017, do 7. ure dne 15. 11. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 14. 11. 2017:
Ob 09:00 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na glavni cesti v naselju Pušenci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne smeri/strani vožnje trčil v voznico osebnega avtomobila. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 11.07 uri smo bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Središču ob Dravi. Požar so že pogasili gasilci. V stanovanjski hiši so našli mrtvo 84-letno žensko. Vzrok smrti še ni znan in bo ugotovljen s sodno obdukcijo. Ogled kraja požara bodo opravili mariborski kriminalisti v sodelovanju z ormoškimi policisti.

Ob 16:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na parkirnem prostoru v Ormožu, kjer je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik, neznanega vozila, zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in ga poškodoval. O ugotovitvah smo sestavili uradni zaznamek.

Ob 19:20 uri smo na PP sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Kršitev temeljnih pravic delavcev. Ker je kaznivo dejanje storjeno na območju druge enote, bomo zadevo odstopili pristojni enoti v nadaljnjo reševanje.

Ob 06:40 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi na območju Rucmanci. Opravljen ogled kraja prometnega dogodka.

Ob 06:44 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi na območju Vuzmetinci. Opravljen ogled kraja prometnega dogodka.

Napoved aktivnosti za sredo dne 15. 11. 2017:

– Policisti bodo pri rednem delu izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.