TOREK 28. 4. 2015:

Ob 13:25 je patrulja na območju Sv. Tomaža obravnavala prometno nesrečo I. kategorije, do katere je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Povzročitelju na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 21:10 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Žerovincev, kjer bi naj oče zagrozil hčerki, da bo prišel v lokal in vse razbil. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov prekrška.

Ob 21:48 smo izven naselja Cvetkovci obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z udeležbo divjadi. Patrulja na kraju izdala potrdilo o odstopu od ogleda.

Ob 05:38 smo v naselju Ivanjkovci opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije z udeležbo divjadi. Patrulja na kraju izdala potrdilo o odstopu od ogleda.
SREDA 29. 4. 2015

Ob 10:33 smo bili obveščeni o vlomu v stanovanje na območju KS Ivanjkovci. Opravljen je bil ogled kraja dejanja, ter evidentirano kaznivo dejanje velike tatvine. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 12:45 se je na policijski postaji oglasila oškodovanka/lastnica osebnega avtomobila, ter prijavila tatvino vseh 4 okrasnih pokrovov koles iz vozila, katerega je imela parkiranega na Ptujski cesti v Ormožu. Sprejet je bil predlog za pregon dejanja, sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Ob 02:00 smo bili s strani osebja ZD Ormož zaprošeni za asistenco pri hospiatizaciji občana v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji . Ob nudenju asistence posebnosti ni bilo.

Ob 02:13 smo bili napoteni na prometno nesrečo z udeležbo divjadi v naselje Pavlovci, kjer je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je voznik trčil v srno in si pri tem poškodoval vozilo. Na kraju so policisti odstopili od ogleda.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 30. 4. 2015:

– ob rednem delu bomo opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILI:
Franc Lesjak, polist I
Jože Čuš, policist I
in Edvard Cvetko, komandir