SREDA 10. 4. 2019

Ob 8. uri se je v enoti oglasil oškodovanec ter podal predlog za pregon kaznivega dejanja Odvzem mladoletne osebe. Policisti nadaljujemo z zbiranjem obvestil.

Ob 9:19 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije – pobeg, na parkirišču Psihiatrične bolnišnice v Ormožu. Neznani voznik je zaradi nepravilnega premika, poškodoval vozilo oškodovanke in odpeljal neznano kam.

ČETRTEK 11. 4. 2019:
Ob 09.30 uri smo v naselju Središče ob Dravi prijeli 8 državljanov Iraka in enega državljana Turčije, kateri so na nedovoljen način vstopili na ozemlje R Slovenije. Tujci so med postopkom zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom.

Ob 15.30 smo v naselju Vičanci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer si je voznik osebnega avtomobila pri trčenju s srno poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti preko vikenda:

– opravljali bomo naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnji pod vplivom alkohola).

Pripravili policisti PP ORMOŽ