Zdi se, da imamo v Ormožu veliko ljubiteljev nogometa, ki nogomet igrajo »po domače« in tako namerno ali nenamerno povzročajo škodo Nogometnemu klubu Ormož. Dokaz zato je dogodek v času minulega vikenda, ko so do sedaj še neznani ljubitelji nogometa preplezali in poškodovali ograjo na pomožnem nogometnem igrišču, vstopili na igrišče in odnesli velik prenosni gol na sredino igrišča.

Storilce svarimo, da je premikanje takšnega prenosnega gola lahko zelo nevarno, saj se gol lahko prevrne, in koga od storilcev poškoduje. Bili so primeri, ko se je takšno prenašanje gola nepooblaščenih oseb, žal končalo tudi s smrtjo, zato vas prosimo, da tega več ne počnete.
NK Ormož ne prevzema nobene odgovornosti v primeru, da se zgodi kaj hujšega.
Tako, da v NK naprošamo vse starše, da svoje nadebudne nogometaše opozorite na možnosti poškodb pri takšnih početjih, sploh pa na prijavo policistom v kolikor bomo zabeležili nepooblaščen vstop na nogometno igrišče.

Prav tako so ljubitelji nogometa (očitno v svoji nogometni vnemi) poškodovali zaščitno ograjo, s čimer so NK Ormož povzročili materialno škodo. O škodi smo obvestili PP Ormož, ki je na kraju dogodka škodo zabeležila in bo ukrepala v skladu s svojimi pristojnostmi.

Sicer pa NK Ormož vabi vse ljubitelje nogometa, da v kolikor želijo igrati nogomet aktivno in organizirano, naj to storijo na način, da se vključijo v aktivno vadbo v klubu, kjer bomo njihove vključitve oziroma želje po igranju nogometa zelo veseli. S članstvom v klubu bodo deležni treninga pod budnim očesom naših trenerjev. Omogočeno jim bo, da pri tem ne bo potrebno plezati čez ograjo, pač pa bodo prihajali na treninge skozi odprta vrata. V kolikor bo potrebno, jim bomo prižgali tudi reflektorje, da bo trening na ta način res pravi užitek.

Ljubitelji nogometa prisrčno vabljeni v NK Ormož, vrata v klubu so vam vedno odprta.

V imenu NK ORMOŽ
Zlatko Klemenčič – predsednik