Najprej bo novička iz naše hiše. KTV ORMOŽ ima namreč od ponedeljka nov svet Zavoda, sledila bo informacija, da se odpaskom v Ormožu trenutno ponujajo ŠTIRI možne lokacije odvoza. Izbiranje najugodnejšega odlagališča je v postopku, tako, da natančnih informacij še ni na vidiku. Gotovo pa je, da bomo v bodoče odvoz odpadkov plačevali nekaj centov več…
Več časa – v nadaljevanju oddaje, pa posvečamo delovanju Lokalne akcijske skupine. Ta se je minuli ponedeljek sestala na svoji 2.skupščini, kjer so izvolili podpredsednika in potrdili strategijo lokalnega razvoja na območju občin Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi.
Na Gimnaziji Ormož je minuli teden bilo področno tekmovanje iz slovenščine za Cankarjevo priznanje za osnovne in srednje šole. Zbralo se je 161 tekmovalcev z regije iz 50tih šol…

Turistično društvo Podgorci je minulo soboto pripravilo 13.Vincekov pohod po okoliškem vinorodnem območju. Gre za tradicionalno Vincenkovanje, ki razen pohoda, zajema tudi prikaz reza vinske trte.

Med prijetnejšimi dogodki v minulih dneh je bil koncert Jasmine Dovnik in Primoža Kiriča iz Svetega Tomaža. Gre za mlada glasbenika, ki očarata povsod, kjerkoli se postavita na oder. Prihajata iz občine Sveti Tomaž, letos je to bil že njun TRETJI samostojni koncert v Ormožu, ki sta ga naslovila »Križajo se poti«.

Ob koncu oddaje pa bo kot običajno še pregled zadnjih ŠPORTNIH dogodkov.

Oddaja je na programu KTV, nocoj ob 20.uri. Ponovitve so jutri ob 10. in 16.uri ter v soboto ob 18.uri in v nedeljo ob 11. in 18.uri. Pa tudi tukaj na spletni strani si jo lahko ogledate …..

(Foto: Vule Nikolić)