V Središču ob Dravi je že vse na red za moto dirko Slovenija Clasic. Podrobnosti so organizatorji predstavili na tiskovni konferenci, kaj so povedali, boste slišali v prvem prispevku.
Osnovna šola Ormož je bila organizator 11. medobčinskega tekmovanja »Kaj veš o prometu«, sodelovalo je 16 osnovnošolcev iz štirih osnovnih šol.
Krajevni odbor RDEČEGA KRIŽA Velika Nedelja praznuje 65 let delovanja. Slovesnost ob jubileju je bila minulo soboto, prispevek prinaša utrinke iz proslave in odlomek govora predsednice Milene Novak.
Letošnji teden ljubiteljske kulture je posvečen likovni dejavnosti. Območna izpostava JSKD ORMOŽ je poslanstvo tedna izpeljala v sodelovanju z Ormoškim VRTCEM;
minuli četrtek so v ormoški knjižnici pripravili literarni večer s pisateljem, pesnikom, dramatikom in scenaristom Ferijem Lainščkom. V pogovoru z Orlandom Uršičem – urednikom založbe Litera, je predstavil roman Češnjev cvet.
Minuli konec tedna je v Ormožu potekalo 16.moto srečanje, ki ga organizira ormoški motoklub C’est bon. Organizatorji so tudi letos z udeležbo bili zelo zadovoljni.
V organizaciji OI JSKD ORMOŽ je minuli ponedeljek v Beli dvorani grajske pristave bilo območno srečanje mladinskih pevskih zborov. Nastopili so štirje mladinski pevski zbori osnovnih šol Ormož, Velika Nedelja, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi.
Med ostalimi športnimi dogodki v minulih dneh, pa smo obiskali sosedski derbi med Jeruzalemom in Mariborom, ki je ponudil odlično tekmo in zmago domačinov.
V nedeljo vas vabimo k ogledu 34.oddaje UTRIP ORMOŽA z dne 05.junija 2001, nova oddaja – 773. pa bo na sporedu že čez teden dni, nocojšnja oddaja bo na sporedu ob 20.uri, ponovitve so v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11.in 18.uri.