Oktober je tradicionalno »mesec požarne varnosti«. Gasilci so pripravili vrsto aktivnosti, med temi so na GASILSKI ZVEZI Ormož pripravili novinarsko konferenco, kjer je bilo povedano, da se bo v petnajstih dneh začela gradnja gasilskega vadbenega centra,
gasilci Prostovoljnega društva ORMOŽ so v sodelovanjem z ormoško enoto Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož pripravili razstavo, ki jo posvečajo 130.obletnici delovanja svojega društva. Svečano odprtje razstave je bilo minuli četrtek…
V okviru meseca požarne varnosti, so gasilci PGD ORMOŽ na široko odprli vrata svojega gasilskega doma v Ormožu in obiskovalcem z veseljem pokazali vso svojo opremo in vse kar potrebujejo za svoje poslanstvo.
Drugi vikend v oktobru je tudi letos v Zidanici Malek na Svetinjah potekala likovna kolonija, ki jo v sodelovanju z likovnim društvom LIKUDO Ormož in KUD-om Prasila organizira Javni sklad RS za kulturne dejavnosti OI Ormož. Letos pa je predstavljala tudi postavitev RASTOČE KNJIGE v Ormožu:
Psihiatrična bolnišnica Ormož je bila soorganizator strokovnega izobraževanja namenjenega zaposlenim v psihiatriji. Zbrani v Beli dvorani grajske pristave so prisluhnili vrsti strokovnjakov:
V gostišču Brenholc je minulo soboto potekal VEČER PRLEŠKE KNJIGE IN VINA. Ni dvoma, da je večer bil zanimiv in predvsem zelo zabaven.
Med športnimi dogodki si boste lahko ogledali prispevek z nogometne tekme med Ormožem in Dornavo ter tekmo osmine finala pokala v futsalu med Bronksi iz Škofij in Tomažem.

Oddaja bo na ogled nocoj ob 20.uri. Ponovitve so jutri (v petek) ob 10.in 16.uro, v soboto ob 18. ter v nedeljo ob 11. in 18.uri. Na SIP TV bo oddaja na ogled v petek ob 10.30 in ob 21.uri.
NASLOVNA FOTOGRAFIJA: Gasilski medvedek iz TRETJEGA prispevka