V nocojšnji oddaji se bomo najprej spomnili osrednje proslave ob prazniku Krajevne skupnosti Ormož, kjer so zaslužnim krajanom podelili priznanja in plakete…
Sledijo naslednji prispevek:

2. Ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni je društvo Spominčica v sodelovanju s Psihiatrično bolnišnico Ormož tudi letos pripravilo stojnico, oziroma INFO TOČKO in predavanje psihiatrinje Mojce Muršec:

3. V nedeljo 18. novembra 2018, bodo redne lokalne volitve, na katerih bomo volili župana, člane občinskih svetov, župane in člane svetov krajevnih skupnosti. V občini Ormož je za župana več kandidatov, zaenkrat pa je svojo kandidaturo uradno potrdil le še Davorin Korpar:

4. Minuli torek je Osnovno šolo Stanka Vraza Ormož obiskal Marko Soršak – SOKI, ki osnovnošolce po Sloveniji razveseljuje tako, da jim podarja instrumente:

5. Turistično društvo Podgorci je minuli petek pripravilo PRVO trgatev cepljenk ŠIPONA, ki so jih zasadili leta 2016, ob 40-ti obletnici ocenjevanja vin. Na pomoč so povabili otroke iz tamkajšnjega vrtca:

6. Društvo upokojencev Miklavž pri Ormožu je minuli petek bilo organizator Državnega prvenstva v kegljanju s kroglo na vrvici. Tekmovanja se je udeležilo 24 ekip – 12 ženskih in 12 moških iz različnih društev upokojencev v Sloveniji:

7. Za konec pa se odpravljamo še med rokometaše: Zraven smo bili na rokometni tekmi med ekipama Jeruzalem Ormož in Dol Hrastnik…

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. Ponovitve bodo jutri, v soboto in nedeljo.

(Naslovna fotografija: Zdravko Munda – Chato)