Danes se najprej odpravljamo v prostore nove knjižnice. Natančneje v obnovljeno zgradbo nekdanjega vrtca v Žigrovi ulici. Gradbena dela so končana. Čaka se le še na opremo. Tako da selitev ni več daleč:
Na osnovni šoli Ormož so minulo soboto imeli projektni dan, ki so ga posvetili kuhanju in vsemu kar spada zraven. Mogoče to ne bi bilo nič nenavadnega, če šolarji kuhalnic ne bi v roke potisnili svojim »atijem«, in tako projekt naslovili enostavno: MOJ ATA KUHA.
JSKD OI ORMOŽ je minuli konec tedna v sodelovanju z amaterskim slikarjem Bohumilom Ripakom iz Ormoža – sicer predsednikom likovne sekcije “Silvo Prelog” KD “Ivan Kaučič” Ljutomer – in KUDom PRASILA Središče ob Dravi pripravil likovno literarno kolonijo na Maleku, ki je bila druga za povrstjo. Na koloniji je bilo kar 35 udeležencev:
Na ormoški gimnaziji ta teden potekajo športne dejavnosti, ki naj bi povezale različne generacije – in so del vseslovenskega projekta SIMBIOZA GIBA. Zraven smo bili na JOGI, ki je potekala v torek:
V avli občinske zgradbe je na ogled nova razstava. Otvoritev razstave, ki na ogled prinaša rezultate projekta „Z roko v roki“ je bila v torek popoldne:
Nadaljevanje oddaje namenjamo športnim dogodkom. V ospredje postavljamo rokomet, saj je članska ekipa Jeruzalema po odlični igri ugnala novemško Krko; z zmago pa so se iz Celja vrnili tudi kadeti Jaruzalema. Valjeni v našo družbo nocoj (četrtek) ob 20.05 uri.

Ponovitve jutri, v petek ob 10.in 16.uri. V soboto ob 18. ter v nedeljo ob 11.00 in 18.uri. Oddajo si lahko ogledate tudi v okviru programa SIP TV in PeTV ter v nedeljo ob 14.30 na programu TELE M. ( Ogledate pa si jo lahko tudi na tej spletni strani pod “oddaje”).