V nocojšnji oddaji UTRIP ORMOŽA se najprej odpravljamo v Središče ob Dravi, kjer je že vse na red za moto dirko Slovenija Classic TT. Podrobnosti so organizatorji predstavili na tiskovni konferenci:
2. Ljudska univerza Ormož je minuli teden pripravila razstavo izdelkov, ki so nastali na različnih dejavnostih, ki jih ponujajo. Še pred odprtjem razstave so pripravili so vse dejavnosti predstavili tudi v besedi:
3. V Zdravstvenem domu Ormož so v petek pripravili tradicionalni Dan odprtih vrat, v okviru katerega so odprli nekaj novih prostorov (Prireditev v celoti si boste lahko ogledali jutri, v petek ob 20.15 uri v oddaji AKTUALNO).
4. Turistično društvo Podgorci je letos pripravilo že 43-ti praznik vina in domačih jedi. Osrednja prireditev je bila minuli petek, kjer so razglasili rezultate z ocenjevanja vin v aprilu:
5. Posnetek osrednje prireditve, kjer se boste imeli možnost seznaniti z vsemi ostalimi rezultati ocenjenih vin, si lahko ogledate še v soboto ob 20-tih in v nedeljo ob 12.30 (pol enih)… Še ostajamo v Podgorcih: Naslednje jutro, po Prazniku Vina je tamkajšnje Turistično društvo pripravilo jutranjo košnjo na star način:
6. VokAlna skupina SEPTIMA to soboto pripravlja enega izmed samostojnih koncertov, in sicer v Svetem Tomažu. Pred dnevi smo jih obiskali na eni izmed vaj.
Za konec oddaje smo pripravili še prispevek z rokometne tekme Jeruzalem Ormož in Dol Hrastnik…
Vabljeni k ogledu oddaje nocoj (četrtek) ob 20.15 uri.