V nocojšnji oddaji UTRIP ORMOŽA bo najprej poročilo s 13.seje Občinskega sveta Ormož, ki je minila v znamenju ODLOKOV O LOKALNIH GOSPODARSKIH JAVNIH SLUŽBAH IN PODELITVI KONCESIJ. Sledil bo prispevek z “noči knjige”. Tudi Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož se namreč pridružuje vseslovenskemu praznovanju knjige in branja. Zraven smo bili v petek.
Učenci Osnovne šole Stanka Vraza njihovi učitelji, mentorji in starši so pripravili dobrodelno prireditev in jo enostavno naslovili »Prijatelji prijateljem«. Nekaj utrinkov bo v nocojšnji oddaji.
Kulturno društvo Dobrava praznuje 20.obletnico delovanja. Ob jubileju so pripravili koncert Moškega pevskega zbora, ki je glasnik Dobravskega kulturnega društva že od vsega začetka, oddaja tako prinaša neka utrinkov z jubilejnega koncerta, v nadaljevanju pa boste lahko videli še, kako je bilo na območnem srečanju folklornih skupin DIRADI ČINDARA 2016. To je potekalo v Središču ob Dravi in je predstavljalo eno izmed prireditev v okviru 62.občinskega praznika:
Letošnja občinska proslava ob Dnevu upora proti okupatorju je potekala v Ivanjkovcih. Proslavo so skupaj pripravili učenci OŠ Ivanjkovci, Združenje borcev za vrednote NOB in občina Ormož.Za vse tiste, ki niste bili zraven pripravljamo nekaj utrinkov; potem pa si boste lahko ogledali še posnetke snežne idile, ki je zaznamovala praznični dan, 27.aprila.
Med športnimi dogodki bo v ospredju minuli 15. ormoški mali maraton, obiskali pa smo tudi rokometno tekmo Jeruzalem Ormož – Dobova.
Nocojšnjo oddajo UTRIP ORMOŽA povezuje Barbara Podgorelec, pripravili pa smo jo Karolina Putarek, Uroš Krstič in Vule Nikolić.