V Krajevni skupnosti Ormož smo zaključili krajevni praznik. Različna dogajanja so potekala od 9.do 20.seprembra. Osrednja proslava s podelitvijo priznanj je bila v petek zvečer, v prispevku si boste lahko ogledali utrinke s proslave in spoznali letošnje dobitnike priznanj krajevne skupnosti.

V ormoški knjižnici je v okviru prireditev ob krajevnem prazniku Krajevne skupnosti Ormož potekal pogovorni večer na temo “Ormož nekoč, danes in jutri”. Večer je bil prava poslastica za nostalgike…

Likovno društvo LIKUDO, pod vodstvom predsednika Bohumila Ripaka, je v čast krajevnega praznika KS ORMOŽ pripravilo likovno kolonijo na temo “TIHOŽITJE”, nastala dela pa so postavili na ogled v Beli dvorani Grajske pristave.

V okviru dogodkov v času krajevnega praznika pa smo doživeli tudi MODNO revijo, ki jo je s podporo LU ORMOŽ in MC organiziral Center ponovne uporabe Ormož. Sodelovali so še Trgovina Muza in Modni atelje Andy:

Tudi srečanje lastnikov psov je potekalo v okviru krajevnega praznika. Dogodek je bil zadnji v nizu vseh dogodkov ob krajevnem prazniku:

Med športnimi dogodki smo z našo kamero obiskali rokometno tekmo med Jeruzalemom in Trimom iz Trebnjega, ki je ponudila odlično rokometno predstavo in zmago domačih rokometašev.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. Ponovitve bodo jutri ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18.uri ter v nedeljo ob 11.in 18.uri.