2.oktober je dan klinične kemije in laboratorijske medicine. Tako je na ta dan bilo možno obiskati tudi laboratorij ormoške psihiatrične bolnišnice, boste videli v prvem prispevku.
Na Osnovni šoli Ormož v tem tednu v okviru projekta ERASMUS poteka mednarodno srečanje šolarjev in njihovih učiteljev iz šestih držav Evropske Unije. Dobrodošlico s kulturnim programom so gostom pripravili v torek zjutraj, ko smo bili zrvane tudi z našo kamero.
Minuli teden je na Gimnaziji bila predstavitev mobilnega fitnesa, ki ga po slovenskih šolah izvaja Fitnes zveza Slovenije in Sokolsko društvo. Tako je minuli četrtek v gimnaziji minil v duhu zdrave prehrane in gibalnih vaj za vsak dan…
Vinska klet Puklavec Family Wines je letos na Maleku že četrtič zaporedoma organizirala tradicionalno srečanje, ki ga imenujejo »VIP trgatev za prijatelje, poslovne partnerje, okoliške župane in znane Slovence«. Skupna zgodba se je začela leta 2014, ko so pod zidanico skupaj obnovili vinograd oziroma zasadili nove trte šipona. Z dogodka smo pripravili kar zajeten prispevek, ki vas prijetno razvedril.
V nadaljevanju pripravljamo še nekaj zadnjih športnih novic, tudi o medobčinskem krosu za osnovnošolce bomo poročali.

788.oddaja bo na sporedu nocoj ob 20.uri,(ponovitve so v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18.uri ter v nedeljo ob 11.in 18.uri); vabimo pa vas tudi k ogledu oddaje UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA, v nedeljo ob 20.uri. Tokrat bo na sporedu 50-ta oddaja UTRIP ORMOŽA iz novembra leta 2001.